title

KeNgKaWaN

Translate

Monday, May 10, 2010

Buruh ko den??

Ni la sbbnye aku ngan wife aku puan isteri ayla selalu balik ke kampung Palong setiap kali cuti ujung minggu...aku kena wat umah mak ayah aku la..sambung dapur belakang umah..
Ni la pic adik aku ngah penah n rest bace paper..dia la yang salu tolong as pembantu aku bancuh2 simen or pasing2 batu bata...penat wooo...mlm gerenti pengsan..sib ar cuaca sedikit membantu..
kira laju ar jugak aku siapkan sbb mase xde jd kene curik2 nak wat mane dulu...balun2 gak tapi kiraan sume mesti penting gak..lau x t alamat runtuh la plak...
masalhnye satu jer sbb aku kene wat sorang...penat memang xley nk ckap la..bkn xmo bg adik o abah aku pun wat gak..tp dah try suh dye owg wat da..pas tu mesti senget...aku gak yg penin nk wat kiraan curik semule senget 2...
ni plak pic madam besanyer yg akn kuakan sijil CF...hehe..kemain lau lalu -lalang 2 siap epluk tubuh lg 2...
ni la hasilnyer..

1 comment:

Our Love Memories said...

salam, em, confirmla, klu husband kak ayla ni buat, mesti cepat siap..huhu..chaiyok2!! :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...