title

KeNgKaWaN

Translate

Thursday, September 15, 2011

tajuk nyer takder korang letak jer la pape tjuk korang ske..

semenjak due menjak ni asik ase nk muntah2 jer..pai dak2 opis pon da salah sgke..hahahah
eniwey...asenyer munth biase kot..lgpn da malas nk bli pregnancy kit..salu menghampakan...hehe..mybe im not ready yet!.

ok...actualy i mmg tah ksihat ..hari sabtu ritu demam tak bgun2..mulut tawar jer...danny pon tak sihat...batuk selseme cirit birit...broe lak suare da lain..mcm org nk demam..badan panas...

so tak tahu sape nk jge sape..then i kol my mum tnye jadi tak nk dtg umh i..sbb b4 ni die ckp nk dtg...then my mum ckp tak jadi sbb kwn dier nk dtg bmalam kt umh..
so i pon sedihla sbb sape nk jge we ol 3 branak..hehehe

then my mum mitak adik i yg kt shah alam turun seremban n tlg tgk2 kn we ol.hahahah..lawak lak..
then adik i pai leh la tgk2 kn danny..sbb danny meragam..sib danny tak demam cume batuk cirit n muntah..tp terberak gak lak cair kelantai..da la i tak larat ni pon kne bgun bersihkn..sbb adik i geli..hihi...
tp takper atleast kurang sket tekanan...

then ahad i da ok..badan tak panas cuma tekak jer tawar lagi...broe pon ok sket..adik i pon lik la smule shah alam..ptg tuh...


p/s: sape yg kol i nk dtg raye sume tak jadi dtg biler i ckp i demam..hope korang leh dtg pasni.sbb i da sihat..leh masak2..thanks yar..

1 comment:

fyna said...

ramai nye sakit =.=

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...