title

KeNgKaWaN

Translate

Thursday, February 13, 2014

Arigato Gozaimas

TQ for shahril sebab jadi antare geng group yang paling rapat...kenape cakap macam ni??? sebabnye geng seofis bro ni baru balik dari Negara samurai..JAPAN.. katenye 'give' yang dye bagi ni mahal..jadik tak semua orang akan dapat...jadi bro antara salah sorang yang dapat...hehe...


plastik pon bro tak bukak lagi kat kunci kete bro ni...bkn kunci kete mewah pon...'baby ferari' jer...haha..
apepon TQ skali lagi buat shahril...ni kire ngah takde keje la ni kat ofis sempat plak snap pic kat keybord..kut sape-sape yang tau maun kene komen melampau nih...


bro bisik per : agaknyer ntah bile la plak bro nak pai tempat cenggini...lau ikutkan ela..lame da sukati dye jer                     book flight ni...bik diam jer dulu..sebab plan dalam group nak g wat umrah dulu..insyaallah...

1 comment:

Nurulee said...

baguslah. kalau decide pergi umrah dulu. hiks.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...