title

KeNgKaWaN

Translate

Thursday, July 30, 2009

..ekspo peladang kt paroi...

Rugi tol korang lau x pegi ekspo hari peladang Agrotech hari tu kat paroi...hehe..ni pown broe ngan sue kebetulan mak ngan abah nak pegi...Kebetulan hari ahad ritu broe ngan sue nak g anta mak g Hospital adik keje kat Hospital pakar Universiti Malaya nak wat checkup mengenai ketumbuhan dalam perut mak sama ada nak wat operation or tak...
Mcm2 ade kat pameran hari peladang tu...dari tahun ke tahun ade je penambahan n kemerian yg ditambah...sbb sebelum ni broe telibat ngan pembukaan yg mane broe kene nyanyi group koir kat sane...taun ni x telibat plak...x tau plak knape...
sempat gak tangkap gambar mase kami melawat n jln2 area ekspo tu...ni la hasilnyer...tapi yg geli hatinyer bab tempat bunga orkit tu la...huish...parah di buek er sbb mak pantang tul napak orkit...mesti nak beli tambahkan koleksi orkid yg dier xde...haduih ai...saba yo la...

2 comments:

A`Auni said...

huhu..ari 2 x dpt g sbab xdpt blek. besnye kalo dpt g esp ble smpai grai jual food.fyi, ayah sy wakil jbatan prtanian jaga booth pertanian ari 2

broe_ayla said...

owh yer?..hikz..best la ekspo tuh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...