title

KeNgKaWaN

Translate

Monday, August 10, 2009

..followers..

erm..serbe salah gak nk citer sal isu followers nih...bukan per...erm...

actualy..aku ngn apiz ader pasan sorang nih jd followers ktorg..yang maner pic nyer sangatlah *$&$%&*%^..tak tau la nk tulih cmner...(aku tak mention pon aku tau korang ley agak da saper yg aku maksudkn..)...aku muler pasan biase2 mcm tuh jer laa..bler lik umh..apiz bukak isu nih..so aku pon mmg nk tnyer hal yg samer..hikz..apiz ckp da mcm2 abg try wt nk buang followers nih..cmner la org nih ley juin blog kte..aku tnyer apiz per yang ader dlm blog tuh..sbb aku tak pnh view pon..slme nih aku tgk pic yg die letak kt followers tuh jer...apiz nasihat kn aku tak pyh view..tp tak puas ht lak aku kalo tak tgk sbb tgk apiz berie2 nk buang...(sblm nih aku tak heran pon tak view blog tuh..(tp bler dilarang..mkin mjadi2 lak sifat ingn tahu tuh..) t apiz buang kang langsung aku tak tau blog tuh sal aper..t jd persoalan lak sepanjang idup aku..(tu la yg aku pk..)..

aku pon dgn yakin dan penuh sifat ingin tahu klik la kt blog tuh...dan hasil nyer...loading....loading...jeng jeng jeng.....'X' aku trus tutup....dan aku pon mtk apiz trus berusehe utk delete blog tuh..huhu...

aku ngn apiz pon da pelik da cmner la die ley berminat follow blog ktorg...tak kisah kalo nk folow..ktorg mmg alu-alukan..ktorg sendiri pon ske follow blog yg len..ley tukar2 citer..pendapat... tp...erm..cmner yer nk ckap...bukan per...yg sorg nih...len mcm lak die nyer blog..ni sumer libatkan reputasi tuh..aku n apiz takut t followers len ckp per lak...aku ngn apiz ngh cuber berusehe utk dlete..(sorry kalo statement ni wt pemilik blog @%@#$&%^* kecik ati)tak pon bia pic tuh kebelakang sket..ni tol2 jelas view nyer...mmg ktorg pasan pas follower nih juin..tersentak jap followers yang len nk join..hehe...kot ader yg ske aku tak tau la..huhu...(berpengaruh gak follower yg sorg nih..)

lgpn org salu ckp..kalo nk tau pangai seseorg tuh..tgk dgn saper die berkawan..ha..kalo die jd follower means die kawan aku ngn apiz la kn?...hikz..mcm u ol berkawan ngn follower len la cnthnyer..so?..ee..takkn aku ngn apiz kwn ngn org cmtuh kot...geli lah....(yerk)

so pada u ol yg faham per aku maksudkan ..u ol der tak cara nk bagi follower yg sorg nih(@#^!#$#%$&) disingkirkan..(mencemarkan imej la...sorry tu say...) aku try nk delete tak tau cmner...plez help....TQ

2 comments:

Mrs Shaka said...

hi..

tak tau pula caner nak delete follower :(

broe_ayla said...

hye..
erm..tak tau kn?i pon tak tau..so?...
anyway..tq 4 visiting my blog

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...