title

KeNgKaWaN

Translate

Thursday, April 28, 2011

~SELAMAT ULANGATAHUN SAYANG~

nampaknyer...broe dah potong line dulu post entry utk hari esok yg amat bermakna dlm hidup kami sebagai suami isteri...ehhehehe

entry ni in advance sbb sok tak der mse nk post sbb nk dating ngn broe...ngee

**********************

~2 TAHUN CINTA BROE AYLA BERTAUT~

tiada ape yg terindah yang paling bermakna dalam hidup nih setelah bertemu dan bersatu dengan broe...
pertemuan percintaan perpisahan perkahwinan..penyatuan dua hati antara kita..segalanya amat bererti....

mama tak pernah lupa perasaan pertama mama mengenali papa..dan lahir rasa sayang utk papa..bercambah menjadi cinta sampai ke hari ini..perasaan tuh tak pernah berkurang malah bertambah sehingga mama lupa cara untuk mencintai diri mama sendiri....

esok genap 2 tahun perkahwinan kita..tapi sepanjang bersama papa..setiap saat ma rasakn terlalu pantas dan terlalu cepat berlalu..rasanya mahu jer mama hentikn jam berdetik..biar kita bisa selamanya bersama...

setelah bersama menyemai rasa cinta dan kasih sayang yg bertaut..maka lahirlah permata hati kita..danishdanial....melihat diri danish...ada diri papa didalamnyer..mama syg dan menyintai kedua nyer...malah seluruh hidup mama adalah utk kamu berdua...senyuman dan bahagia kamu bdua adalah nyawa mama...

papa.....walau apa pun sikap dan keterlanjuran mama pada papa...mama tahu..papa lebih tahu dalam mana cinta ma pada papa..mama yakin papa kenal mama sgt3..

papa lelaki yg baik dan sempurna pada mama..lelaki yg sanggup dan telah melakukan segala2 galanya utk membahagiakn mama...tak pernah hadir sedikit pon rasa sesal mencintai papa....

mama tak pernah lupa segala2nya tentang papa..dari mula bait lafaz salam perkenalan..pertemuan dan bait cinta yg pa luahkn sampai lah 2 tahun perkahwinan kita...semua nyer masih segar di hati dan ingatan mama..jangan pernah menghancurkan ht sesama kita..mama adalah papa..dan pa adalah mama...igt lah..perasaan yg telah dikongsi bersama bertahun ini..biar ianya menjadi syurga di hati kita....

BROE N AYLA

semoga perkahwinan kita berkekalan sampai akhir nyawa kita..mama terlalu sygkn papa...


p/s:yey!..jap g papa dtg nk g bli adiah ek?adiah utk pa mama da bli...wlpn tak mahal..tp ma ikhlas taw syg..ma bkn org kayer..hua3..

muahs!!!!!!....''SUHAILA CINTAKAN HAFIZ''

1 comment:

dhiyakira said...

happy eniberseri kak su..smga bahgia bersama hendaknya dgn br0e..hingga hujung nyawa ke syurga =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...